Bvc

Gick bara bra.
De va läkare på plats idag så då känns de extra skönt när de säger att allt va bra:)
På Fredag kommer förövrigt min kära mamma åhh som ja längtat:)
Ja jag är en riktig mors gris hehe


Kommentarer
Postat av: Sara, mamma till tre små troll

Tack för dom värmande orden <3

Tyvärr har jag nog tryckt ner mig själv aldeles för länge för att jag ensam ska kunna intala mig att det inte är mitt fel, såhär i efterhand önskar jag att jag hade tagit tag i problemet tidigare och inte låtit andra "skratta" bort mina problem.

Precis som du säger med är jag helt övertygad om att hon inte mår bra på något sätt, barn kan vara riktigt elaka men inte bara för att det är roligt och förhoppningsvis så kan vi få reda på vad det är som är fel så vi kan lösa det för både hennes och vår skull. Vad skönt att det brukar finnas på vårdcentralen, ska kolla upp om det finns någon på vår då kram

2011-11-08 @ 20:21:16
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Sara, mamma till tre små troll

Problemet är att när andra är här eller vi är hos andra så är hon inte som hon är hemma med oss själv, det har blivit bortviftat som vanligt trots fler gånger än jag kan räkna. Det kan ju säkert bero på att det inte verkar så allvarligt när dom träffar henne men dom verkar inte förstå när jag säger att det ALLTID är så här, jag kan ha viss förståelse för att dom tror jag överdriver för det låter fullkomligt vansinnigt att ett barn håller på så här. Men å andra sidan tycker jag att när jag tagit upp det många gånger så borde dom inse att det är allvarligare än dom tror.Jag vet inte om det kan vara så, Jadie har varit sån här sen hon kunde ta sig runt själv ungefär och då var dom bara två, det är liksom aldrig lugnare även om hon var själv hemma och Bella någon annanstans innan Harley föddes var det såhär.Från dagis får vi alltid höra hur bra hon leker med dom andra barnen så jag tror verkligen inte hon är sån där heller, vi vet att hon trotsar lite när det gäller att sitta still på matstolen där men det verkar ligga på normal nivå och hennes ena pedagog berättar att dom gör framsteg där med att få henne sitta kvar tills hon är klar, det blir liksom bättre där men inte hemma. I övrigt har vi inte hört något om trots eller elakheter därifrån.

2011-11-08 @ 20:56:02
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Lucas Gustavsson

Var med och tävla om snygga tygkassar i min blogg och du känner för det :)

2011-11-08 @ 21:32:10
URL: http://modegrabben.webblogg.se/
Postat av: snigelpicka

Morsgrisar är vi allihopa :D

2011-11-08 @ 22:09:34
URL: http://snigelpicka.blogg.se/

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!
Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!